ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ LP STANDART KNEE SUPPORT (OPEN PATELLA) 708

ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ LP STANDART KNEE SUPPORT (OPEN PATELLA) 708

Το LP Open Patella Knee Support παρέχει συμπίεση για αδύναμα γόνατα και περιλαμβάνει αποκλειστικό ενισχυμένο σταθεροποιητή επιγονατίδας που αποτρέπει την μετατόπιση και την υπερβολική κίνηση του γόνατος. Το πρόσθετο additional "οβάλ μαξιλάρι παρέχει επιπλέον προστατευτική επένδυση στην άρθρωση. Ο ανοιχτός σχεδιασμός επιγονατίδας αποτρέπει την υπερβολική πίεση στο γόνατο.

Το LP Open Patella Knee Support βοηθά στην προστασία από περαιτέρω τραυματισμό και είναι επίσης χρήσιμο για μετεγχειρητικά προβλήματα γόνατος, στελέχη, αρθρίτιδα και προστασία από εκδορές. Το ελαστικό ύφασμα εξασφαλίζει άνεση κατά τη φθορά και είναι εύκολο να εφαρμογή του. Αυτό το στήριγμα αποτελεί μέρος της εκτεταμένης γκάμας στήριξης γόνατος και είναι κατασκευασμένο από νεοπρένιο κλειστών κυψελών υψηλότερης ποιότητας, καλυμμένο με νάιλον τεντώματος και στις δύο πλευρές για άνεση.

Το νεοπρένιο είναι το απόλυτο υλικό για συμπίεση και κατακράτηση θερμότητας και αυτό το στήριγμα διατηρεί τη θερμότητα του σώματος για να θερμαίνει την άρθρωση του γόνατος και να αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

Διαθέσιμα Μεγέθη :   S > 33.0 - 35.6cm
                                         M >
35.6 - 38.1cm

                                          L > 38.1 - 43.2cm

                                          XL > 43.2 - 50.8cm


ΤΕΜΑΧΙΑ
1 ΤΕΜΑΧΙΟ Η συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ LP STANDART KNEE SUPPORT (OPEN PATELLA) 708

Δωρεάν Αποστολή

για παραγγελίες άνω των €80

  • Κατασκευαστής: LP SUPPORT
  • LP 708
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • €21,50

Διαθέσιμες Επιλογές