Σχετικά

Η εταιρεία μας


Η εταιρία Volley Plus ιδρύθηκε το 2013 με έδρα την οδό Επαμεινώνδα 5 στην Άνω Γλυφάδα, από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία πάνω στο εμπόριο των αθλητικών προϊόντων του Volley. Σκοπός της εταιρίας είναι να καλύψει αρχικά την ανάγκη των αθλητών Volley, φέρνοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων (επιγονατίδες, παπούτσια, εμφανίσεις ομάδων, ψηλές κάλτσες, προπονητικά σορτσάκια, μπάλες κ.α.) και αργότερα να μπορέσει να καλύψει και άλλα αθλήματα. (για αυτό τον λόγο και το plus στον τίτλο του μαγαζιού).


Με τα προϊόντα της Ιταλικής εταιρίας MACRON και της εταιρίας MIKASA και τώρα της νέας εταιρείας ADRENALINA που ντύνει την πρωταθλήτρια PERUGIA , την NOVARA και πολλές άλλες μεγάλες ομάδες, μπορούμε να καλύψουμε όλα σχεδόν τα αθλήματα με ρούχα ποιότητας φτιαγμένα αποκλειστικά για το άθλημά τους, με τέλεια ραφή, ιταλική ποιότητα και γραμμή.


Οι ανάγκες των αθλητών Volley σε όλη την Ελλάδα μας έκανε να φτιάξουμε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.volleyplus.gr) ώστε να καλύψουμε και τους αθλητές στην επαρχία. Στόχος μας είναι, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να είναι πλήρως ενημερωμένο, για όλη την γκάμα των προϊόντων που έχουμε και στο μαγαζί μας, γι’ αυτό και το έχουμε συνδέσει με την πραγματική αποθήκη (ότι εμφανίζεται στο site μας διαθέσιμο - σε ποσότητα και νούμερα - είναι και πραγματικά η αποθήκη μας).


Επίσης έχουμε προϊόντα στο site μας που με παραγγελία μπορούμε να σας τα παραδώσουμε σε 4-7 μέρες.

Ο στόχος και η φιλοδοξία μας σαν Volley Plus είναι:

-          Η μεγίστη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. 

-          Διαρκής παρουσίαση καινούργιων προϊόντων. 

-          Συνεχής βελτίωση και οργάνωση.

-          Μακροχρόνια γνώση και εμπειρία

-          Σεβασμός και υπευθυνότητα προς τους πελάτες μας.


Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά στα καταστήματά μας.


Επαμεινώνδα 5 στην Άνω Γλυφάδα

ΤΚ 16674

Τηλέφωνο 2109646564

Φαξ 2109643194

Κινητό. 6972815154

ΑΦΜ 070623349


Δημητρίου Γούναρη 84, Μαρούσι

T.K: 15124

Τηλ: 210 6123129