Πολιτική Επιστροφών


Επιστροφές & Αντικαταστάσεις


To www.volleyplus.gr στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες του, και των φωτογραφιών των προϊόντων να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.


Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων.


Όροι Επιστροφής


1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.


Διαδικασία επιστροφής


Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να επιστραφούν τα προϊόντα είναι :

Στη περίπτωση που η επιστροφή γίνεται μέσω Γενικής ταχυδρομικής:
1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτεται τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω ταχύ-μεταφορών γενικής ταχυδρομικής από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 5 ευρώ τα οποία πρέπει να γίνουν κατάθεση στην τράπεζα πριν την αποστολή σας. Τα 5 ευρώ αφορούν το κόστος αποστολής του δέματος από εσάς προς εμάς αλλά και της αποστολής από εμάς προς εσάς.


Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να επιστραφούν τα προϊόντα είναι :


Volley Plus


Αθήνα, Άνω Γλυφάδα,
Επαμεινώνδα 5,
ΤΚ 16674
Υπόψη: Κου Βασίλη Βλαχονικολου


Τηλ: 2109646564


Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Από το ποσό επιστροφή σας θα αφαιρεθεί όποιο κόστος μπορεί να υπάρχει ως κόστος μεταφορικών.


Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.


Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2109646564, είτε μέσω e-mail στο info@volleyplus.grΑκύρωση Παραγγελίας


Το www.volleyplus.gr διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο  info@volleyplus.gr ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας στο τηλέφωνο 2109646564.


Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση της παραγγελίας σας.


Στην περίπτωση που η υπηρεσία ταχύ μεταφορών σας έχει παραδώσει το δέμα και δεν επιθυμείτε να το κρατήσετε, τότε ισχύουν οι όροι για την επιστροφή των προϊόντων